Pöcs vagy!

ZoziBozi és BuliCsuli kalandjai a világmindenségben

Friss topikok

  • Csubul: Fel! Támadás? (2010.12.21. 09:05) +halt BoziCsuli?
  • Csubul: Na, végre más is ír! Ugyan gyengébb hozzászólás a szokásostól, de mindegy, nem törlöm. :)) (2007.09.23. 21:29) Bulicsuli a Napfény strandon szörföl
  • Zoo: Ja, megvan. (2007.09.18. 15:42) Értetlenkedés
  • Ikerkoma: Ez egy fenykep. Folotte a mazsom krealta szellemes szoveg olvashato. (2007.09.17. 15:47) Indulás
  • Zoo: Hát itt lennék, bár nem nagyon értem mi lesz itt. De majd meglátjuk. Pöcsnek megint elsült az agya... (2007.09.17. 11:57) SEMMI!

Linkblog

60iParaszt és Szaffi 1házalapítása

2007.09.23. 22:05 | Csubul | Szólj hozzá!

Ó, midőn Isten megalapítá a világot, és látjá hogy ez jó, így szólt:
- És legyen most világosság!
És lőn. Majd így szóla:
- És legyen most sötétség!
És megjelent a két bölcs. A keleti bölcset 60iParasztnak nevezték el, nevét nem származási helyéről kapta, hanem erejéről. Mikor 60 paraszt megtámadta egyszer a heti disznóvásárba menet, és ő elővette böllérbicskáját és öngyújtóját. Miután jól megverték, agyvelejét megetették a disznókkal, de ez nem hatotta meg. Ment tovább..
A másik, nyugati bölcset Szaffinak hívták. Szeretett focizni. De nem tudott. Szeretett régi, jópofa történeteket mesélni, mikor háborúba volt, mert a Nyugati király egyetlen leányát elrabolta a sáfrány Sárkány. 8 feje volt a sárkánynak, nehogy prímszám legyen (Szaffi nem szerette a nagytudású és igazán bölcs matematikusokat).
Találkozott ám ez a két bölcs, nagy volt a huzatjuk. Ketten együtt még egy hülyét is legyőztek egyszer az AMOBA adatbázistáblán játszva , büszkék is voltak magukra.
- Hijnye, a büdös győri cigány hogy húzna haza a putrisorba!
Mondta az egyik.
- Hdsm dsaelfd mdsadtnbdgsrl.
Helyeselt a másik, nem nagyon lehetett őt érteni, tele volt a szája a véres hurkával.
És akkor még az egyházalapításról szó se volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://bozicsuli.blog.hu/api/trackback/id/tr79174671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása